вторник, септември 28, 2021

таг: животна

Виница: Нови 182 метални контејнери за почиста животна средина и хигиена

Виница Општина Виница доби 182 метални контејнери за комунален отпад, во рамки на проектот за набавка на опрема за собирање и транспорт на отпадот...