сабота, мај 18, 2024

таг: жени

Се подготвува новата стратегија за родова еднаквост

Преку проектот „Стој цврсто за родова еднаквост" во организација на НОВ КХАМ, а финансиски поддржан од The Kvinna till Kvinna Foundation, комисиите за еднакви можности на...

Поголемо учество во одлучувањето за локалната заедница, бараат жените од општина...

Жените од општина Конче ги кажаа своите проблеми на градоначалникот Златко Ристов и побараа решение за истите. Поголемо учество во креирањето на буџетот и...