четврток, декември 1, 2022

таг: есенски расад

150.000 цвеќиња оваа есен го разубавуваат Скопје

Околу 150,000 цвеќиња нов есенски расад го разубавуваат Скопје во овој период од годината, информираат од ЈП „Паркови и зеленило“. Viola, Brasica i Hrisantema се...