вторник, јануари 18, 2022

таг: „елкос“

Штип: Донации од општествено-одговорни компании

Во овие сложени времиња на на борба со коронавирусот, повеќе општествено одговорни компании донираа за установи и за штипјани кои имаат потреба од таква...