петок, август 12, 2022

таг: донции од општествено-одговорни компании

Штип: Донации од општествено-одговорни компании

Во овие сложени времиња на на борба со коронавирусот, повеќе општествено одговорни компании донираа за установи и за штипјани кои имаат потреба од таква...