среда, декември 1, 2021

таг: доделени

Награди од Град Скопје за најуспешните од регионалните сердношколски натпревари

Во Градскиот  парк  на Школка,  Градоначалникот Шилегов денеска им додели  решенија за парично наградување и  благодарници на највисоко рангираните ученици и на нивните ментори,...