петок, јуни 14, 2024

таг: дневен центар

Струмица ги збогатува социјалните услуги – новиот Центар обезбеди бесплатен престој...

Со Центарот за дневен престој на лица со попреченост со вклучен индивидуален третман и Услугата индивидуален третман, општина Струмица ги збогати социјалните и инклузивните...

Министерката Царовска го посети Дневниот центар во Виница

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со градоначалникот на Виница, Ивица Димитров, се сретнаа со корисниците и вработените во Дневниот центар за...

Македонска Каменица доби Дневен центар за лица со посебни потреби (видео)

- Не е лено да се чува, треба да му дадеш на детето да јаде, да го капеш, да внимаваш да не запали нешто...