недела, јули 3, 2022

таг: дневен ред

Буџетот и предлозите за новите управи на општинските институции пред Советот...

За во понеделник, 6 декември, Советот на Општина Гевгелија ја закажа третата седницана која ќе расправа за Нацрт-Буџетот на Општина Гевгелија во 2022 година....