четврток, мај 23, 2024

таг: Дино Парк

(ВИДЕО) 120 000 граѓани го посетиле Дино Паркот од неговото отворање

Скопската Зоолошка градина информираше дека во изминатите три ипол месеци од отворањето на Дино Паркот го посетиле 120 000 посетители. „Нашиот тематски парк каде што...

Отворен е новиот „Дино Парк“ – Нова туристичка атракција во главниот...

Скопје доби нова туристичка атракција, Дино паркот лоциран веднаш до скопската зоолошка градина е официјално отворен за посетители. За сите оние кои сакаат да...

(ВИДЕО) Една поинаква приказна за Скопје ќе раскажува Дино Паркот во...

Една поинаква приказна за Скопје раскажува скопската Зоолошка градина, во која се очекува наскоро да биде отворен новиот Дино Парк. Како што информираат од Зоолошката...