недела, мај 19, 2024

таг: димчо атанасовски

Новата локална власт во Македонска Каменица реши околу 200 барања на...

Инфраструктурните проекти, предложени од граѓаните на Општината Македонска Каменица остануваат приоритет на локалната власт. За таа цел, во овој период од неколку месеци, решение...

Отворени врати на „Амфенол“ во Македонска Каменица

Можноста за проширување на компанијата „Амфенол“ на територијата на Општина Македонска Каменица беше тема на разговорите што градоначалникот Димчо Атанасовски ги имаше изминатата недела...