вторник, април 23, 2024

таг: Димитар Влахов“

По долги години се реконструираат спортските терени во ООУ “Димитар Влахов”

Во текот на изминатите неколку дена започнаа градежните активности за реконструкција на спортските терени во основното училиште “Димитар Влахов”, а како што најави директорката...

Со пригодна програма О.У ,,Димитар Влахов“ го одбележа својот патрон

Oсновното училиште Димитар Влахов, го одбележа својот Патрон празник. Учениците со пригоден рецитал, балетски точки и претстава го одбележаа Патрон празникот на училиштето. Свечениот настан...