петок, септември 30, 2022

таг: дигитална кино опрема

Каменичани ќе гледаат 3Д кино

Со пари од ИПА за прекугранична соработка, Културно информативниот центар „Романса“ од Македонска Каменица е опремен со апаратура за 3Д кино. Опремата е дел...