вторник, мај 21, 2024

таг: диви депонии

Се чистеа дивите депонии во Гевгелија и околината

Со помош на механизацијата на ЈПКД„Комуналец“ и вработените измината недела во Гевгелија беше спроведена акција на чистење на дивите депонии. Во кацијата е отстранета...