вторник, јуни 25, 2024

таг: детски фестивал

Детскиот фестивал „Весело штурче“ се враќа во Штип по 25 години

По 25 години пред штипската публика годинава се враќа детскиот фестивал „Весело штурче“. На 29 септември со почеток од 19:30 минути, во НУЦК „Ацо...

Под покровителство на општина Струмица ќе се одржи четвртиот ЈОЈО фестивал...

На 21 јуни со почеток во 20 часот во центарот за култура „Антон Панов“ ќе се одржи четвртиот по ред ЈОЈО фестивал на детски...