вторник, мај 21, 2024

таг: детски игралишта

Пробиштип: Се асфалтираат улици во Пишица, се уредуваат детски игралишта низ...

Општина Пробиштип асфалтираше шест улици со вкупна должина од 550 метри во населеното место Пишица. Овој проект како што вели градоначалникот Драган Анастасов, бил...

Граѓаните и Општината Делчево во акција на разубавување на детските игралишта

Детските игралишта во населбите Расадник, Милково Брдо, во селските населби Град, Тработивиште, добија нов лик. Таму заврши акцијата на делчевските млади волонтери поддржана од...