среда, декември 1, 2021

таг: делчевски матуранти

Одбрани најдобрите делчевски матуранти – Милена Начевска е првенец на генерацијата

Стипендија и награди за најдобрите обезбеди Општината Делчево за најдобрите матуранти, кои и оваа година поради пандемијата ќе останат покуси за наградното патување низ...