вторник, април 23, 2024

таг: дезинфекција

Двајца светинколски иноватори со уред за дезинфекција во борба против Ковид...

Уред за дезинфекција на воздухот, кој работи на принципот на УВЦ зраци во елиминација на вирусите и бактериите иновација на двајца млади светиниколчани, денеска...

Пред отворањето, извршена дезинфекција на штипскиот пазар

Главиот градски зелен пазар во Штип беше дезинфициран пред да биде отворен на определено време во петокот (кога е пазарен ден во градот) на...

Во Штип се врши дезинфекција на станбените згради, мобилни тимови помагаат...

Покрај мерките препорачани од Владата и од други надлежни државни институции за справувување со коронвирусот, и штипската локална самоуправа презема повеќе мерки. Освен дезинфекцијата...