сабота, јули 2, 2022

таг: Данела Арсовск

Арсовска се сретна со кандидатите за градоначалници на Град Скопје 

Дел од проектите кои се конструктивни и беа дел од програмите на сите кандидати за градоначалници сметам дека треба да бидат вклучени за имплементација...