вторник, април 23, 2024

таг: граѓански организации

Струмица: Претставени проектите на 26 граѓански организации финансирани со околу 6...

Продолжува соработката на општина Струмица со граѓанскиот сектор, преку доделување на општински средства за проекти на граѓанските организации. Деновиве беше одржана средба за претставување...

Над 5,5 милиони денари општински пари за граѓанските организации од Струмица

Вкупно 26 проекти на граѓанските организации беа селектирани за поддршка со пари од буџетот на Општина Струмица. Се работи за проекти од интерес на...

Отворени четири јавни повици за граѓански организации во Струмица

Течат деновите до кога граѓанските организации ќе можат да аплицираат со своите идеи и проекти на јавните повици што ги распиша општина Струмица. Во тек...

Општина Гевгелија избрана во проектот “RELOAD2”

Oпштината е меѓу петте избрани од вкупно 18 кои аплицирале да учествува во Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 (ReLOaD2). Врз...

Општина Свети Николе обезбеди фонд за проекти на граѓанските организации

До 11 ноември трае јавниот повик до граѓанските организации, здруженија, фондации, спортски клубови и други облици на спортско здружување, за проекти од интерес на...