петок, јуни 14, 2024

таг: град на културата

Куманово е град на културата за 2019-та година

Куманово е град на културата за оваа година, информираше на денешната прес-конференција градоначалникот Максим Димитриевски. Апликацијата е прифатена од Министерството за култура, добиено е решение...