четврток, декември 8, 2022

таг: градски пикник

(ВИДЕО) Атмосфера од првиот „Градски пикник“ во Градски парк

Изминатиот викенд во Градскиот парк се одржа „Градски пикник“ со делумно изменета програма. Планираниот chill zone, кој поради деновите на жалост беше откажан за...