вторник, септември 28, 2021

таг: Градина

(ВИДЕО) Урбаното градинарство сега присутно и во Скопје преку „Бостание“

Новата и прва урбана градина во главниот град „Бостание“ може да ја погледнете и одблизу преку видео приказната. Инаку  првата урбана градина сместена е...

(ВИДЕО) Освежување во скопската Зоолошка градина: Дуња, Даела, Буцо и Фелиција...

Во топлите денови сакаме да се разладиме и на тој начин полесно да поминеме во летните топли денов. Во скопската Зоолошка градина, жителите како...