петок, мај 24, 2024

таг: градежна офанзива

Градежна офанзива во Штип, се реконструираат улици, тротоари, водоводни и канализациони...

Повеќе од 50 улици, тротоари, водоводни и канализациони мрежи во Штип ќе се реконструираат во текот на наредните месеци, најави денес на средба со...

Продолжува градежната офанзива во Штип, градоначалникот Јорданов најавува посилна динамика до...

По претходно завршените подготовки, започна асфалтирањето на улицата “Пиринска”, во централното градско подрачје. Како што истакна градоначалникот Иван Јорданов уште неколу улици ќе бидат...

Пролетна градежна офанзива во Општина Карбинци

Повеќе села во општина Карбинци добиваат асфалтирани улици. Во тек е асфалтирањето на три нови улици во општина Карбинци. Некои од нив асфалтен слој...