недела, мај 19, 2024

таг: Горан Милевски

(видео) Почна санацијата на оштетениот столб на мостот на реката...

По десет месеци од оштетувањето на столбот и искривувањето на мостот на реката Брегалница кај селото Балван, денеска почнаа подготвителните работи за старт на...

По 40 години кривопаленечкиот Дом на култура се реконструира (видео)

Градот на културата од 2013 година, Крива Паланка, годинава успеа да обезбеди пари од централната власт, со кои по близу 40 години ќе го...