недела, февруари 28, 2021

таг: голем интерес и многу публика

Заврши големиот турнир во мал фудбал во Радовиш: Најдобра екипата на...

Под покровителство на Општина Радовиш, а по повод 75-годишнината од ослободувањето на градот, во изминатите три седмици се одржа голем турнир во мал фудбал...