четврток, март 30, 2023

таг: годишна сметка

Финансиското работење на Ј.П Комуна се подобрува, трошоците за струја за...

Зголемени приходи и намалени трошоци и тоа во период на инфлација, покажува годишната сметка на крушевското Ј.П Комуна. Советниците ја усвоија завршната сметка која покажува...