вторник, јануари 18, 2022

таг: Герас Цунев

Одбележана 74-годишнината од убиството на првоборецот Герас Цунев

Пред спомен бистата која што се наоѓа во малиот градски парк, со пригодна свеченост беше одбележана 74-годишнината од убиството на првоборецот Герас Цунев. Од...