среда, декември 8, 2021

таг: втор

Шилегов официјално влегува во трка за втор мандат на престојните локални...

На одржаната седнина на Извршпниот одобор на СДСМ одржава вчера, официјално беше потврдена кандидатурата на актуелниот градоначалник Петре Шилегов за градоначалник на Град Скопје...