вторник, мај 11, 2021

таг: во општинско владение

Спортската сала „25 Мај“ се враќа во владение на Општина Радовиш

Со одлука на Владата, деновиве салата СРЦ "25 Мај" е вратена во владение на Општина Радовиш. Со тоа, како што исткнуваат од локалната самоуправа, по...