вторник, септември 28, 2021

таг: во живо

Крушевските советници денес на Совет во нова сала и за прв...

Денес ќе се одржи првата седница на Советот на општина Крушево во опремената сала во горната училишна зграда. Седницата ќе започне во 10.30ч. Седницата...