вторник, април 23, 2024

таг: волонтери

Граѓаните и Општината Делчево во акција на разубавување на детските игралишта

Детските игралишта во населбите Расадник, Милково Брдо, во селските населби Град, Тработивиште, добија нов лик. Таму заврши акцијата на делчевските млади волонтери поддржана од...

(ВИДЕО) Отворен ден за волонтери во „Лајка“

Прифатилиштето ЈП „Лајка“ изминатиот викенд спроведе „Отворен ден за волонтери“ од видеото подолу може да погледнете како помина овој ден во круг на животните...

Во сабота отворен ден за волонтери во ЈП Лајка Скопје

ЈП Лајка Скопје на официјалниот фејсбук профил, информираат дека во сабота на 6 -ти февруари ќе биде отворено за волонтери кои може да помагаат...