asd

таг: возила

Општина Крушево продава три возила, ќе штеди во услови на криза

Општина Крушево ќе продава дел од постарите возила со цел заштеда во услови на криза. На 10-тата седница на советот на општина Крушево се донесе...

(ВИДЕО) Возилата се инвестиција која ќе овозможи почиста и поквалитетна животна...

130 комунални возила и автобуси  кои беа набавени изминатите четири години за потребите на јавните градски претпријатија минатат недела беа презентирани. Градоначалникот на Град Скопје...

(ВИДЕО) Набавени над 130 комунални возила и автобуси за јавните претпријатија...

Градот Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот...

(ВИДЕО) Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери...

Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери на ЈП Комунална хигиена - Скопје, со што се заменија старите и дотраени возила...

ЈП Комунална хигиена – Скопје: 79 499 тони комунален отпад е...

ЈП Комунална хигиена - Скопје информира дека во периодот од јануари - јуни 2021 година подигнати се и транспортирани 79 499 тони комунален отпад...

120 возила искорисиле паркинг на Водно во текот на викендот

Во текот на изминатиот викенд на Водно се паркирале вкупно 120 возила, според бројот на испраени СМС пораки, изнформираат од Град Скопје. Како дел од...