недела, јули 3, 2022

таг: Вил

Животниот пат Вил го однесе во Англија каде ги ужива сите...

ЈП Лајка изминатиот период успешно спроведува вдомување на улични кучиња надвор од нашите градници. Неодамна беа вдомени кучиња за прв пат во Обединетото Кралство. Од...