вторник, април 23, 2024

таг: весело штурче

“ Весело Штурче “ во Штип на 28 септември, за прв...

На 28 септември со почеток во 19.30 ќе се одржи годинешново, најново издание на фестивалот на песни за деца “ Весело штурче “. Според...

Детскиот фестивал „Весело штурче“ се враќа во Штип по 25 години

По 25 години пред штипската публика годинава се враќа детскиот фестивал „Весело штурче“. На 29 септември со почеток од 19:30 минути, во НУЦК „Ацо...