вторник, мај 21, 2024

таг: вело град

(видео) Струмица – вело град

Струмица стана вело град. Неодамна беше предадена во употреба и адреналинската памп трака. Во рамките на второто издание на Фестивалот „ Вело Струмица“  беше...

Напредува проектот „Струмица вело град“ – објавен повик за субвенционирање велосипеди

Изминатата недела се навршија точно шест месеци откако во Струмица интезивно се работи на изградба на велосипедски патеки на повеќе локации во градското подрачје...