четврток, декември 1, 2022

таг: велотура

Свети Николе го дочека Александар Стојков, која ја извози екс Југославија...

Градот Свети Николе на плоштадот го пречека својот  сограѓанин Александар Стојков, кој ја заврши својата велосипедска тура низ 6 држави и помина 2500 км...