понеделник, октомври 25, 2021

таг: вежба „Одлучен удар“

Радовишани видоа дел од опремата што се користи на вежбата „Одлучен...

Граѓаните на Радовиш во средата имаа можност низ директна комуникација со припданиците на нашата армија и на Армијата на САД поблиску да се запознаат...