среда, мај 22, 2024

таг: ваучер

Со вредносен ваучер и ветување за подобрување на градската инфраструктура, градоначалникот...

Со доделување благодарници и плакети на претставници од најзначајните јавни институции во градот, но и со нагласување на своите потреби, слепите и лицата со...

Подарок и 20.000 денари за првото бебе додели Општината Македонска Каменица

Првото бебе оваа година во Македонска Каменица е третото бебе во семејството Спасевски. Малата Малена Спасевска се роди на 8-ми јануари. Изминатата недела градоначалникот...