недела, јуни 16, 2024

таг: булевари

150.000 цвеќиња оваа есен го разубавуваат Скопје

Околу 150,000 цвеќиња нов есенски расад го разубавуваат Скопје во овој период од годината, информираат од ЈП „Паркови и зеленило“. Viola, Brasica i Hrisantema се...

Градот Скопје замолува за трпение додека траат градежните работи на улиците...

Градот Скопје продолжува да гради со засилено темпо и ја почна летната градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици и булевари. Во...