недела, април 14, 2024

таг: Бостание

(ВИДЕО) Урбаното градинарство сега присутно и во Скопје преку „Бостание“

Новата и прва урбана градина во главниот град „Бостание“ може да ја погледнете и одблизу преку видео приказната. Инаку  првата урбана градина сместена е...

„Бостание“ – Првата урбана градина отворена во Скопје

Првата урбана градина во Скопје, сместена во паркот во Ново Лисиче, од вчера ги отвора вратите за посетители. Градината „Бостание“ е работена согласно со...