недела, јуни 16, 2024

таг: Божиќ

Делчево: Преку божиќна хуманитарна акција обезбедена побогата трпеза

По повод еден од најголемите христијански празници, Божиќ, Општина Делчево заедно со компанијата „Зегин“ денеска ја реализираа традиционалната божиќна хуманитарна акција при што беа...

Општина Струмица на сите православни христијани им го честиташе раѓањето на...

По повод најголемиот христијански празник, Божик општина Струмица им се обрати на своите сограѓани од христијанска вероиспед, честитајќи им го раѓањето на Исус Христос. Во...