четврток, декември 1, 2022

таг: богданци

Подобри услови за лицата со телесен инвалидитет вети Општина Дојран

Обележан паркинг места, јавен тоалет, пристапни рампи до јавни и приватни објекти, вети градоначалникот Анго Ангов на средбата со лицата со телесен инвалидитет од...