четврток, април 25, 2024

таг: благодарница

Крушево станува дестинација за 4 сезони

Не само во зимскиот или летниот период, крушево изминатите години станува туристичка атракција во сите четири сезони. На одбележувањето на патрониот празник на СОУ „Наум...

Заштитна опрема за светиколските медицинари од Бугарија

Деновиве во Свети Николе пристигна донација од Република Бугарија во медицинска опрема од маски, ракавици,визири, наочари, одела, заштитници за нозе. Опремата ја донираше бугарскиот граѓанин...