недела, мај 19, 2024

таг: бих

(ВИДЕО) Пуштен во употреба новиот булевар БиХ во Скопје

Завршен од почеток до крај. Денес и официјално се пушти во употреба новата делница на булеварот Босна и Херцеговина во северниот дел на главниот...

(ВИДЕО) Наскоро се отвора новиот модерен булевар БиХ во Скопје

Завршниот слој на асфалтот е веќе поставен и останува уште сообраќајната сигнализација за поставување за да може булеварот да почне да се користи. Наскоро главниот...