недела, септември 19, 2021

таг: бирф

Неделен Бриф за 13.02.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Штип гради стратегија за управување со отпадот -Општина Карбинци работи на отстранување на дивите депонии -Околу еден милион општински средства...