петок, јуни 14, 2024

таг: била зора

(видео) Свети Николе со Била Зора се зацврстува на туристичката мапа...

Во Свети Николе, седиштето на древните Пајонци, денеска беше промовирана монографијата Пајонија и Пајонците, која издавачот, Филозофскиот факултет од Скопје ја најави како збир...

Ќе се ископува локалитетот Била Зора, кој е во плановите на...

По пауза од неколку години, оваа година се очекува да продолжат работите на локалитетот Била Зора од Свети Николе, за што денеска беше потпишан...