четврток, јуни 20, 2024

таг: бетонирање

По барање на жителите ќе се уредуваат пристапи кон улицата „Косовска“...

По барање на жителите на улица „Косовска“ Општина Штип ќе уреди неколку пристапи кон улицата и ќе изгради неколку потпорни ѕидови за пристапни скали....

Почна бетонирањето на улични краци во Гевгелиско

Гевгелиското село Богородица е првото од листата на населени места дел од пролетната акција за бетонирање на уличните краци. Неделава почна бетонирањето на неколку...