петок, мај 24, 2024

таг: белград

,,Дојранска вечер“ на саемот за туризам во Белград

Визуелно и сликовито, со акцент на историската, културната, гастрономската, здравствената , спортска и секако најважната туристичката димензија, Општина Дојран, се претстави на Меѓународниот саем за туризам...

Дојран: Повик за туристичко претставување на саемот во Белград

Градоначалникот на Општина Дојран ги повика туристичките работници, угостители, хотелиери но и приватните издавачи на соби и апартмани, сите кои сакаат да се претстават...

Општина Дојран на саем за туризам во Белград

Во периодот од 24 – 27 март, Општина Дојран ќе се претстави на саемот за туризам кој ќе се одржи во Белград, Република Србија....