среда, декември 1, 2021

таг: безбедносни огради

Продолжува поставувањето безбедносни огради кај училиштата во Штип

Унифицирана безбедносна ограда деновиве се поставуваше пред основното училиште „Ванчо Прке“ во центарот на Штип. Локалната самоуправа акцијата ја почна во почетокот на годината. Такви...