понеделник, август 15, 2022

таг: баскерфест

Дневен билтен на Општина Штип – 20.06.2018

Денеска, 20.06.2018 г., во ОМЦ „Киро Глигоров“ ќе започне меѓународната конференција Future of Europe – Reload во склоп на проектот „Обединета Европа“. Претставници од...